Tészta:A tojások fehérjét elkezdem felverni,amikor kezd fehéredni hozzá adom a cukrot.A vanília cukrot össze keverem a liszttel és a dióval és a tojásfehérje habhoz keverem.5 lapot sütök belőle.Krém:A tojások sárgáját felverem a cukorral.A tejet felforralom a vanília cukorral,majd hozzá adom a tojás sárgájás cukrot.Ha kezd sűrűsödni lehúzom a tűzről és hozzá adom a darált diót és a rumaromát.Kihűtöm.Ha kihűlt hozzá adom a vajah és felhabosítom.A fehér csokit vízgőz fölött felolvasztom.Az ét csokit az olajjal vízgőz fölött felolvasztom.A lapokat ill.a torta oldalát lekenem a krémmel.A tetejét nem!A tetejét leöntöm a fehér csokival.Az ét csokit habzsákba töltöm ici-pici lyukat vágok rá és csiga formát rajzolok a torta tetejére a közepétől kiindulva,najd fogpiszkálóval mintázom.A torta szélét a maradék krémmel díszítem ill.csoki,roletti díszekkel.A torta oldalát megszórom darált dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.