Ez egy normális kerek torta.Ha nagyobbat akarsz akkor, vedd hozzá mindenből a tojásnak megfelelőtöbbszörösét. Én már sütöttem 12 tojásból 16 tojásból, de a lap mindig 6 db legyen, csak a kör nagyobb, vagy téglalap.6 db sütőpapíron kirajzolom a kört, lezsírozom kicsit, lisztezem.Tészta:8 db tojás fehérjét felverek jó keményre 25 dkg kristálycukorral. Belekeverek 28 dkg pörkölt darált diót vagy mogyorót.A mogyorót is meg kell pirítani, aztán beteszed jó durva törlőbe és lesodrod róla a piros héjat.Én már csináltam nem pirított dióból is, az is nagyon jó.Egyformán szétkened a masszát a 6 db lapon. Megsütöd. Nem kell túlsütni, de ha kivetted azonnal fel kell lazítani késsel, mert hamar megkeményszik és esetleg eltörik.Krém:6 dl tejnek a felét felteszed főni a másik felében elkevered a 8 db tojás sárgáját és 2 cs. vanília, vagy tejszínízű pudingport. Megfőzöd. Kihűl, közben kavargatod, tehetsz bele vagy 5 dkg vajat akkor nem fog megcsomósodni.25 dkg Rama margarint kikeversz 20 dkg porcukorral, bele teszel2 cs. vaníliás cukrot, majd folyamatosan belekevered a kihűlt krémet. Jó habosra.Majd belekeversz 3 dl tejszínből felvert habot is.A habba zselatint szoktam tenni mikor verem fel.Kb. 0,5 dl vízbe vagy tejbe belekeverek 2 teáskanál zselatint.Én bedobom a mikróba. Látom az ajtón keresztül, hogy jön fel a hab, kiveszem, megkeverem és melegen bele a tejszínhabba.Ha marad krém, bevonom vele a tortát, ha nem marad, akkor tejszínhabbal vonom be és díszítem. Csokit reszelek rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.