Elkészítés: A fagylaltot – fél vagy 1 literes kiszerelésben kapható, de csak egy részére lesz szükség) kb. 15 percre kivesszük a mélyhűtőből, a kistányérokat pedig ennyi időre a mélyhűtőbe tesszük. A tejszínt a vaníliás cukorral és a fahéjjal nem túl kemény habbá verjük, és a hideg kistányérra öntjük. A fagylaltból levágunk egy kb. 2 cm vastag szeletet (a maradékot tegyük vissza a fagyasztóba). Szív alakú formával „szaggassunk” belőle szíveket, és tegyük a tejszínhabra. Azonnal kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 331 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.