Elkészítés: A lisztet és a grízt egy csipet sóval, a tojással és egy kis vízzel összekeverem úgy, hogy nokedli sűrűségű tésztát kapjunk. Forrásban lévő enyhén sós vízbe szaggatom, és pár perc alatt kifőzőm, majd olvasztott vajon átforgatom.
Közben a tejet felforralom, beleteszem a mézet meg egy kis fahéjat - nem az összeset, mert akkor csomós lesz.
A galuskát kisméretű tepsibe öntöm, meglocsolom a mézes tejjel, és a tetéje szórom a maradék fahéjat. 200 fokon 20 perc alatt megsütöm.
Fahéjas-mézes tejföllel tálalva nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.