Elkészítés: A sütőt előmelegítem 220 fokra. A margarint kicsit felolvasztom, a cukorral és a tojással habosra keverem. A lisztet a fahéjjal, a sütőporral, a vaniliás cukorral szárazon összekeverem, és hozzáadom a tojásos masszához. A tejet hozzáöntve elkeverem. Beleöntöm a sütőpapírral bélelt tepsibe (én gáztepsiben szoktam sütni), rászórom a lecsöpögtetett meggyet, és a tetejére rakosgatom a diót. Forró sütőben kb. 30 percig sütöm, fogpiszkálóval ellenőrzöm. Fahéj nélkül is nagyon finom, sőt a dió sem kötelező. Fél adagot véve muffinformába is lehet tenni. Nagyon kiadós és finom süti, könnyen elkészíthető, nálunk pillanatok alatt elfogy.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.