Előkészítés: Kivajazunk egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A lisztet összedolgozzuk 7,5 dkg cukorral, a vaníliás cukorral és a vajjal. A formába nyomkodjuk úgy, hogy 2-3 cm magas pereme is legyen. A sütőben kb. 10 percig elősütjük. Közben habosra keverjük a tojásokat a tejszínnel, a maradék cukorral. Beledolgozzuk a mandulát, a zsemlemorzsát, a cukrozott narancshéjat és a fahéjat. A masszát az elősütött tésztára öntjük, és további kb. 45 percig sütjük (tűpróba). Hagyjuk kihűlni. Papírból kisebb csillag alakú sablonokat vágunk ki, a tortára tesszük, és a tortát megszórjuk porcukorral. Óvatosan levesszük a sablont, így a csillagok helye szépen kirajzolódik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.