Elkészítés: A fűszereket összekeverem, majd belekeverem a felcsíkozott csirkemelleket, hogy mindegyiket bevonja a keverék. Egy órát állni hagyom. Serpenyőben, nagyon forró olajon megpirítom a csirkecsíkokat, majd azonnal kiszedem. Öntök még olajat a serpenyőbe, és a hagymát is megdinsztelem a fokhagymával és a paprikával, majd mehet rá vissza a csirke. Az egészet összemelegítem, ha szükséges, sózom, borsozom. Egy teflonserpenyőben magas lángon egyenként átmelegítem a tortillákat. Tálaláskor az asztalra készítek tejfölt, reszelt sajtot, salátaleveleket, és paradicsom salsát kínálok hozzá, így mindenki maga állíthatja össze a saját fajítáját.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.