Elkészítés: A lisztet egy tálba szitálom, hozzáteszem a tojássárgáját, a csipet sót és a rumot. A tejet a porcukorral meglangyosítom, és
felfuttatom benne az élesztőt, majd hozzáöntöm a liszthez, összedolgozom, és fél órát kelesztem.
A megkelt tésztát ujjnyi vastagra nyújtom, kiszaggatom. Fél órát hagyom pihenni, majd a közepébe mélyedést nyomok az ujjammal, és forró olajban a mélyedéses felével lefelé sűtöm fedő alatt. Pár perc múlva megfordítom, de akkor már fedő nélkűl sűtöm.
Ha kész, szűrőlapáttal kiemelem, lecsepegtetem, megszórom porcukorral, és a mélyedésekbe lekvárt teszek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.