Elkészítés: 1. A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A leveles tésztát 3-4 mm vastagságúra kinyújtjuk, majd kb. 3,5 és 4,5 cm-es hullámos szélű kerek kiszúróval korongokat szúrunk ki belőle. A korongokat megszurkáljuk és megkenjük felvert tojással, majd sütőlemezre helyezzük, kb. 15-20 percig sütjük.
2. A krémhez 0,5 dl tejszínt a meggylével, a rummal és a vajjal felforralunk, majd ráöntjük a darabokra tördelt fehércsokoládéra. Csomómentesre elkeverjük, és kihűlésig félretesszük.
3. A kihűlt krémhez hozzákeverjük a ricottát (ha szükséges, piros ételfestékkel színezhetjük), majd a kész krémet csillagcsöves nyomózsákba rakjuk, és a nagyobb tésztakorongokra rózsákat nyomunk, majd a felvert tejszínből a krém tetejére szintén rózsákat nyomunk.
4. A kisebb tésztakorongokat olvasztott csokoládéval díszítjük, majd a tejszínhabra helyezzük, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.