Elkészítés: A 40 dkg lisztből 2 dkg zsírral, 1 tojással, csepp ecettel, langyos vízzel rétestésztát gyúrunk. Ha kész, lezsírozzuk, és letakarva pihentetjük. Utána lisztezett abroszon rétesnek kihúzzuk. Szárítjuk, és lezsírozzuk. A 6 tojásbol 12 dkg cukorral, 12 dkg liszttel, citromlével piskótamasszát készítünk, 20 részre elosztjuk, és 8-10 cm távolságra a réteslapon kupacoljuk. Minden egyes piskótarakásba egy fél megtisztított almát helyezünk. Az alma puha fajta legyen. A réteslapot lazán felsodorjuk, eldaraboljuk, a vágott széleket alágyűrjük, és kizsírozott tepsibe rakjuk. Tetejét lezsírozzuk és megsütjük. A megmaradt cukorból 2 dl vízzel és vaníliával szirupot készítünk. Ha kihűlt, belekeverjük a narancslevet vagy a marasquinot, rumot, és ezzel a kisült tésztát átitatjuk(leöntjük).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.