A hetési csirkeleves elkészítéséhez először feldaraboljuk a csirkét, majd feltesszük hideg vízbe főni. Ha forr, megsózzuk és az apróra vágott petrezselyem zöldjével ízesítjük. Ezután lassú lángon, éppen gyöngyözve kb. 1 órát főzzük.
Amint a csirke megfőtt, a levest 1/2 pohár tejföllel és a liszttel behabarjuk.
Csak rövid ideig cukros vízben főzzük az almát, majd a levével együtt a leveshez adjuk.
A maradék tejfölt és a tojássárgáját összekeverjük, rámerünk egy kis forró levest, elkeverjük és hozzáadjuk a leveshez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.