A vajat felforrósítjuk, és üvegesre sütjük rajta a megtisztított, felkarikázott újhagymát.Hozzáadjuk a megtisztított, felcsíkozott húst, a meghámozott, felkarikázott répát, továbbá a feldarabolt karalábét, és kevergetve pirítjuk együtt néhány percig. Felöntjük 1 l vízzel,megsózzuk,megborsozzuk, majd felforraljuk. Azután közepes lángon,lefedve addigfőzzük, amíg a zöldségek és a hús félpuhák nem lesznek.
A megtisztított zöldbabot alevesbe forgatjuk, és addigfőzzük tovább, amíg az alapanyagok teljesen meg nem puhulnak. Ha szükséges, ismét megsózzuk. A durvára vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.