Egy lábasban a felhevített olajon körbepirítjuk a húst, majd kivesszük a lábasból.
A megmosott és félbevágott hagymákat (hámozatlanul!) a vágott oldalukkal lefelé a lábasba tesszük, és megpirítjuk. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott gyökérzöldségeket, a megtisztított kelbimbót és a meghámozott gyömbért, majd az egészet megpirítjuk. Felöntjük 1,5 l vízzel, beletesszük a csirkemellet és a megmosott, csokorba kötött zöldfűszereket. Sózzuk, borsozzuk.
A levest kis lángon kb. 60 percig főzzük, a keletkező habot leszedjük a tetejéről. Leszűrjük, kivesszük belőle a vörös- és a fokhagymát, a gyömbért és a fűszercsokrot.
A tésztát a csomagoláson olvasható útmutatás szerint kifőzzük és leszűrjük. A szálaira szedett húst, a főtt tésztát meg a zöldségeket tányérokba szedjük, és rámerjük az átszűrt forró levest. Aprított petrezselyemmel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.