A csirkemellet felkockázzuk. A zsiradékon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a húst, meghintjük ételízesítővel, és fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a megtiszított és kockára vágott zöldségeket és a zöldborsót. Felöntjük 1-2 liter vízzel, és megszórjuk tárkonnyal, petrezselyemmel, sóval és borssal. Lefedve, közepes lángon 20 percig főzzük.
Amikor minden megpuhult, beleöntjük a főzőtejszínt és 2 percig forraljuk. Ha szükséges, megsózzuk, megborsozzuk. Amikor kész, lehúzzuk a tűzhelyről és citromlével ízesítjük. Még forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.