A tejszínes-zöldséges csirkeleves elkészítéséhez a lábasban megolvasztjuk a vajat, majd hozzáadjuk a felaprított hagymát és a fokhagymát, amit üvegesre párolunk.
Ezután hozzáadjuk az aprított zellert és a felszeletelt répát, és egy kicsit megpirítjuk őket. Ha ezzel elkészültünk, beletesszük a lisztet, és kissé lepirítjuk.
Hozzáöntjük az húslevesalaplevelet, és jól összekeverjük, majd mehet bele a feldarabolt csirkemell. Fűszerezzük ízlés szerint sóval, kakukkfűvel, petrezselyemmel, oregánóval és borssal, a főzés végén pedig hozzáadjuk a zöldborsót.
Alacsony hőfokon hozzáadagoljuk a tejszínt és a tejet, ezután összekeverjük és sózzuk, ha még szükséges. Levestésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.