Elkészítés: A darálthúshoz hozzáadjuk a tojásokat, a vízbe áztatott, majd kinyomkodott zsemléket, az apróra vágott hagymát és zúzott fokhagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk a masszát. Úgy szép a fasírt, ha nem színtelen, így én nem szoktam belőle sajnálni az őrölt pirospaprikát, petrezselyemből pedig szárítottat használok, hogy mindig kéznél legyen. A hozzávalókat jól összedolgozzuk, gombócokat formálunk belőle, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban (bár zsírban finomabb), fedő alatt közepes lángon kisütjük őket. 20-25 perc szükséges, míg átsülnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.