Előkészítés: A csirkehúst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, és sóval, őrölt borssal bedörzsöljük. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és a húsát vékony csíkokra vágjuk. A paradicsomot pár pillanatra forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, és a húsát négyfelé daraboljuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és vékony szeletkékre vágjuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra metéljük.
Elkészítés: Az olajat nagy serpenyőbe öntjük, felforrósítjuk, beletesszük a csirkedarabokat, és minden oldalukat szép pirosra sütjük. Kiszedjük. A visszamaradt zsiradékban kicsit megpirítjuk a paprikát, hozzáadjuk a paradicsomot, visszatesszük a csirke darabokat. Megszórjuk a fokhagyma szeletkékkel, kevés majoránnával és a petrezselyem felével. Felöntjük a borral, és kb. 1 óra alatt lefedve puhára pároljuk. Megszórjuk a maradék petrezselyemmel, és forrón, hasábburgonyával vagy burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.