Elkészítés: A krumplikat felteszem főni. A fokhagymát és a petrezselymet felaprítom. A citromból karikákat vágok. A tintahalkarikákat jó alaposan, több vízben átmosom.
A krumplikat megpucolom, felkarikázom, olívaolajon megsütöm.
Közben a tintahalkarikákat olívaolajon megsütöm, majd megfordítom, hozzáadom a fokhagymát, rávágom a chilit, hozzáöntöm a fehérbor, facsarok rá citromot.
Amikor mindkét serpenyőben megsült az étel, tálalok, szórok rá petrezselymet, a tintahalra facsarok citromot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.