Elkészítés: A tésztát sós, olajos vízben felteszem főni, al dente (haraphatóra) készítem.
Amíg a tészta fő, a felkockázott hagymát kevés olajon megpirítom, hozzáadom a félbe, majd szeletekre vágott gombát, sózom, borsozom, a borral beforralom.
A tésztát leszűröm, visszateszem a főzőedénybe, ráöntöm a gombás ragumat, jól összekeverem, majd egy olajjal kikent tepsibe vagy tűzálló tálba helyezem, szépen eligazítva. Megszórom a reszelt sajttal, és előmelegített (160 fokos) sütőbe tolom, addig sütöm, míg a sajt rápirul.
Frissen, melegében tálalom, tejfölt kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.