Elkészítés: A jól lehűtött dinnyét kettévágom, magjait eltávolítom. Kivájok 12 gömb dinnyét, ezt félreteszem. A többit felvágom.
Egy keverőedényben botmixerrel a dinnyét, a gyömbért, a mentaleveleket, a mézet, a vaníliás cukrot, a tejszínt és a bort összekeverem. Visszateszem a hűtőbe.
Tálaláskor tányérba öntöm a levest, beleteszem a sárgadinnyegömböket, a pármai sonkát tekercsben, s díszítem petrezselyemzölddel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.