Elkészítés: Egy gombát felszeletelek, a többit a hagymákkal együtt durván aprítom. Egy fazékban kevés olajon felolvasztom a vajat, ráteszem a hagymát, majd a gombát. Fűszerezem. 5 perc dinsztelés után a szeletelt gombákat kiveszem, a többit felöntöm vízzel, belemorzsolom a leveskockát.
15 perc elteltével beleöntöm a bort és a tejszínt. Egy botmixerrel pépesítem a levest. Beleszórom a lisztet, belevágom a chilit, jól elkeverem, összeforralom.
Közben elkészítem a pirítóst, a kenyeret meglocsolom olívaolajjal, sajtot reszelek rá.
A levest tányérokba merem, szeletelt sült gombát és petrezselyemzöldet rakok rá, és a sajtot pirítóssal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.