Elkészítés: Egy gombát felszeletelek, a többit a hagymákkal együtt durván aprítom. Egy fazékban kevés olajon felolvasztom a vajat, ráteszem a hagymát, majd a gombát. Fűszerezem. 5 perc dinsztelés után a szeletelt gombákat kiveszem, a többit felöntöm vízzel, belemorzsolom a leveskockát.
15 perc elteltével beleöntöm a bort és a tejszínt. Egy botmixerrel pépesítem a levest. Beleszórom a lisztet, belevágom a chilit, jól elkeverem, összeforralom.
Közben elkészítem a pirítóst, a kenyeret meglocsolom olívaolajjal, sajtot reszelek rá.
A levest tányérokba merem, szeletelt sült gombát és petrezselyemzöldet rakok rá, és a sajtot pirítóssal tálalom.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.