Elkészítés: A sütés előtti napon a krémhez a tejszínt felmelegítjük (nem forraljuk!), a fehér csokit megolvasztjuk benne, alaposan elkeverjük, lehűtjük, és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
A tortához a vizet felmelegítjük, a margarint és a kakaót hozzáadjuk, fölforraljuk és lehűtjük. A lisztet összeszitáljuk a szódabikarbónával, hozzátesszük a cukrot, és összeforgatjuk a vízzel. Hozzáadjuk a tojást, a vaníliás cukrot, a mandulaaromát, a narancslevet, a joghurtot, végül beleforgatjuk az összetört csokit is. 26 cm-es tortaformában, 180 fokon, kb. 20 perc alatt készre sütjük. Teljesen hagyjuk kihűlni, mielőtt kettévágnánk.
A trüffelkrémhez a lehűtött csokis tejszínt keményre verjük. Megtöltjük és bevonjuk vele a tortalapokat, tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.