Elkészítés:A tésztát kiolvasztjuk, hogy nyújtható legyen. Ketté vágjuk.Kinyújtjuk az egyik felét téglalap formára (25*35 cm-es re) , majd egy tepsi hátán aranyszínűre sütjük, pár perc alatt, kb. 175°C-on. A másikat is kinyújtjuk, kockákra vágjuk, úgy sütjük meg, az előzőek szerint.A meggyes krémhez, a meggyet oda tesszük főni 10 evőkanál kristálycukorral,ízlés szerint fahéjjal és egy csipet sóval.Mikor a meggy szétfőtt besűrítjük egy cs.vanilís pudingporral. Ezt a krémet, még langyosan az alsó lapra simítjuk. A vaníliás krémhez, a tejben megfőzzük a pudingot a cukorral, sűrűn kevergetve, takarék lángon. Majd langyosra hűtjük.A margarint kikeverjük és a krémhez adjuk.A vaníliás krémet a meggyes krémre simítjuk.A tejszínt felverjük és rásimítjuk a vaníliás krémre. A tetejét kirakjuk a kockákra vágott lappokkal.Porcukorral megszórjuk.Hűtőben pihentetjük! Másnap az igazi, akkora szépen összeáll, könnyeben szeletelhető :)Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.