A tojásfehérjéket a cukorral verjük kemény habbá.
Óvatosan keverjük hozzá a porrá őrölt mandulát, valamint a lisztet. Egy kerek tortaformát vonjunk be sütőpapírral, és öntsük bele a piskótatésztát. Süssük 170 °C-on, 30 percig.
A kihűlt piskótát vízszintesen vágjuk három lapra, majd csepegtessük le egy kevés feketekávéval.
A krémhez a tojássárgákat vízgőz fölött keverjük össze a tejszínnel, a liszttel és a cukorral. Főzzük sűrűre. A kihűlt masszához adjuk hozzá a habosra kevert vajat és 100 ml kávét.
A tortalapokat töltsük meg a kávékrémmel, majd vonjuk be vele a torta külsejét is. Az oldalát díszítsük mandulaforgáccsal és kávészemekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.