Elkészítés: Az előzőleg beáztatott lencsét kevés vízben puhára főzzük, és hagyjuk kihűlni. A lilahagymát apró kockára vágjuk, összekeverjük a lencsével. Fűszerezzük, petrezselymet és kevés olívaolajat adunk hozzá. A rukkolát tányérra halmozzuk, rákanalazzuk a lencsét és a tetejére morzsoljuk a fetát.
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, és villával összetörjük. Ízlés szerint teszünk hozzá mustárt, majonézt és tejfölt, sózzuk-borsozzuk.
Pirítóssal kínáljuk. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.