Elkészítés: A tésztát vékonyra nyújtjuk, és kibéleljük vele a piteformát, majd villával megszurkáljuk.
A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, megdinszteljük benne a félkarikára vágott póréhagymát, kicsivel később hozzáadjuk a felaprított fokhagymát is, majd a rukkola felét, ezt már csak épp megfonnyasztjuk. Lehúzzuk a tűzről, majd néhány perc múlva hozzáadjuk a maradék rukkolát is, ennek így intenzívebb íze marad, majd az elmorzsolt fetát is belekeverjük.
Ezt a keveréket a tésztára öntjük, elegyengetjük.
A tojásokat felütjük, a tejszínnel villával felverjük, majd egyenletesen a töltelékre locsoljuk.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 30 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha a teteje kezd pirulni, de belül még teljesen kemény. Hagyjuk kicsit hűlni, majd szeletelve, salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.