Elkészítés: 10 tojássárgáját kikeverünk 10 kanál porcukorral, majd hozzáadjuk a 10 kanál darált diót, 2 kanál lisztet sütőporral elkeverve, 2 kanál zsemlemorzsát, majd a végén a felvert tojásfehérjét. Előmelegített sütőben megsütjük. Először 180 fokos sütőben kb. 10 percig sütjük, majd levesszük a hőfokot 150 fokra. Kb. 25 perc sütés kell hozzá.
Krémhez összekeverjük a maradék 3 tojássárgáját 6 kanál porcukorral, 2 dl tejjel és 3 kanál liszttel, 3 csomag vaníliás cukorral. Az egészet összefőzzük, és kihűtjük. 10 dkg margarint kikeverünk, majd a krémhez keverjük.
A sütit hűlés után kettévágjuk, és a krémmel megtöltjük. Porcukorral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.