Elkészítés: A tejet felforraljuk a citrom reszelt héjával, ízés szerinti kristálycukorral és 2 csomag vaníliás cukorral. Amikor felforrt, beletesszük a búzadarát, és sűrű tejbegrízt készítünk belőle. Még forrón kivizezett, négyzetalakú műanyag tálba öntjük, és teljesen kihűtjük. Mikor kihűlt, kiborítjuk a tálból, és tetszés szerinti nagyságú kockákra vágjuk. Forró olajban aranybarnára sütjük. Miután az olajból kiszedtük, gyorsan leitatjuk róla a felesleges zsiradékot, és fahéjas kristálycukorba forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.