Elkészítés: A kelleveleket pár másodpercre forró vízbe mártjuk és félretesszük. A töltelékhez a csirkemellsonkát kis darabokra vágjuk, és a feldarabolt fokhagymával együtt kis olajon 2-3 percig sütjük, majd összekeverjük a túróval, tejföllel, reszelt füstölt sajttal. Ízlés szerint sózzuk. A lényeg, hogy olyan állagot érjünk el, ami nem fog kifolyni a palacsintából. Ha kész a töltelék, beletöltjük a kellevelekbe, feltekerjük, és az így kapott palacsintákat beletesszük egy tepsibe úgy, hogy jó szorosan feküdjenek egymás mellett. A paradicsomszószt elkészítjük (a feldarabolt hagymát és fokhagymát olajon pároljuk, majd hozzákeverjük a paradicsomkonzervet, szétnyomkodjuk a paradicsomokat, és 10 percig főzzük). Ezután megfűszerezzük sóval, borssal, oreganóval és bazsalikommal. Még kb. 15 percig főzzük, aztán ráöntjük a palacsintákra. A tetejére reszelt sajtot teszünk, és addig sütjük, míg a sajt kicsit megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.