Elkészítés: A babkonzervet szűrőbe öntjük, folyó víz alatt átöblítjük, alaposan lecsepegtetjük. A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. a fokhagymát zúzzuk, a szalonnát apró kockára vágjuk, majd turmixban pépesítjük. A babos masszát keverőtálba tesszük, beledolgozzuk a búzadarát, a tojásokat és az olajat. Sóval, borssal, ételízesítőveé ízesítjük, apróra vágott petrezselyemzöldet gyúrunk bele. A kézzel kerekített kis gombócokat zsemlemorzsában meghempergetjük, és közepes tűzön, bő olajban 5-6 perc alatt szép pirosra sütjük. Tálaláskor tejfölt és friss leveles salátát adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.