Előkészítés: A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, lecsepegtetjük, csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, zsemleszínűre pirítjuk benne a lisztet a fokhagymával, majd felengedjük a levessel. Sóval, borssal ízesítjük, és 5-10 percig forraljuk. A levesbe keverjük a tejszínt, összeforraljuk, levesszük a tűzről. Beletesszük a snidlinget és a petrezselymet. A saláta háromnegyed részét beletesszük a levesbe, és összeturmixoljuk. Lehűtjük. Tálalásnál a maradék salátacsíkokat rátesszük a levesre.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 646 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.