Elkészítés: A halat megmossuk, leszárítjuk, fél citrom levével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A zöldségeket megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, összekeverjük.
Kiterítünk 4 darab, kb. 30 x 30 cm-es, vastagabb (grill) alufóliát. Mindegyik közepére 1-1 adag zöldséget teszünk, és ráfektetünk 1-1 haldarabot, és a fólia széleit felhajtjuk, hogy a bort a halra tudjuk locsolni. Beborítjuk egy-egy fólialappal, és óvatosan a grillrácsra helyezve 10-12 percig sütjük. Közben a rácson a felszeletelt kenyeret is megpirítjuk.
A halat óvatosan kicsomagoljuk, a gerezdekre vágott fél citrommal díszítjük, és a pirítóssal azonnal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.