Elkészítés: A halat megmossuk, leszárítjuk, fél citrom levével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A zöldségeket megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, összekeverjük.
Kiterítünk 4 darab, kb. 30 x 30 cm-es, vastagabb (grill) alufóliát. Mindegyik közepére 1-1 adag zöldséget teszünk, és ráfektetünk 1-1 haldarabot, és a fólia széleit felhajtjuk, hogy a bort a halra tudjuk locsolni. Beborítjuk egy-egy fólialappal, és óvatosan a grillrácsra helyezve 10-12 percig sütjük. Közben a rácson a felszeletelt kenyeret is megpirítjuk.
A halat óvatosan kicsomagoljuk, a gerezdekre vágott fél citrommal díszítjük, és a pirítóssal azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.