Elkészítés: A tojásokat nagyon habosra verjük a cukorral. A kakaóporral elkevert lisztet hozzáadjuk, és óvatosan beleforgatjuk a masszába.
Egy kerek kapcsos tortaformát kivajazunk, és alaposan megszórjuk az alját barnacukorral. A kiviket meghámozzuk, szeletekre vágjuk, és a forma alját szorosan kirakjuk a gyümölcsszeletekkel. Ráöntjük a kakaós masszát, a tetejére pedig nagyobb darabokban rámorzsoljuk a túrót.
170 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük. Egy nagyobb lapos tálra óvatosan kifordítjuk a süteményt, hogy a tetején látszódjanak a kiviszeletek. Ízlés szerint ét- vagy fehércsokoládéval csurgathatjuk meg a tetejét tálaláskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.