Elkészítés: A tojásokat nagyon habosra verjük a cukorral. A kakaóporral elkevert lisztet hozzáadjuk, és óvatosan beleforgatjuk a masszába.
Egy kerek kapcsos tortaformát kivajazunk, és alaposan megszórjuk az alját barnacukorral. A kiviket meghámozzuk, szeletekre vágjuk, és a forma alját szorosan kirakjuk a gyümölcsszeletekkel. Ráöntjük a kakaós masszát, a tetejére pedig nagyobb darabokban rámorzsoljuk a túrót.
170 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük. Egy nagyobb lapos tálra óvatosan kifordítjuk a süteményt, hogy a tetején látszódjanak a kiviszeletek. Ízlés szerint ét- vagy fehércsokoládéval csurgathatjuk meg a tetejét tálaláskor.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.