Elkészítés: 1 csupor cukrot megolvasztok egy kb. 4 literes lábasban úgy forgatva, hogy az oldala is karamelles legyen. Elkavarok 6 tojást 6 kanál cukorral és 6 csomag vaníliás cukorral, 1 liter tejjel felöntöm, és ráöntöm a karamellre. 180 fokra előmelegített sütőbe teszem addig, amíg a tej bőrözni kezd. Ezalatt elkészítem 5 tojásból a piskótát. Amikor a tej bebőrözött, ráöntöm a piskótát a tetejére, visszateszem a sütőbe kb. 45 percre. Addig kell sütni, amíg a piskóta elválik az edény falától. Ekkor kiveszem, és az edényben hagyom teljesen kihűlni!!! Ha már kihűlt, óvatosan kiborítom, és tejszínhabbal díszítem. Nagyon ízletes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.