Elkészítés: Egy közepes nagyságú tepsit alufóliával kibélelünk, a fóliát vajjal bekenjük. A reszelt, kicsavart almát beleterítjük, meghintjük 4 evőkanál cukorral és ízlés szerinti mennyiségű fahéjjal. Ráöntjük a kikevert piskótatésztát, és az egészet megsütjük.
A krémhez a pudingport a cukorral a tejben megfőzzük, majd hozzákeverjük a vajat is.
A tortabevonót az étolajjal vagy vajjal vízgőz felett felolvasztjuk.
Kihűlés után deszkára borítjuk a tésztát, a fóliát lehúzzuk, a krémet rákenjük a süteményre, majd végül a tetejét a tortabevonó masszával befedjük vagy
lecsurgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.