Elkészítés: 1. A palacsintatészta hozzávalóihoz szándékosan nem írtam mennyiséget, úgy gondolom, palacsintatésztát minden szakács érzésre készít. Tehát a hozzávalókból elkészítjük a palacsintatésztát, és kisütjük a palacsintákat. Kb. 25-30 darab lesz ebből az adagból.
2. Töltsük meg őket a következőképp: kenjünk meg kevés olvasztott margarinnal a palacsinta alsó felét, szórjuk meg kristálycukorral, majd hajtsuk le a palacsinta felső részét. Ezután további 3 részre hajtsuk a palacsintát. Tornyozzuk őket egymásra, és mindegyiket locsoljuk meg a narancsszósszal, mely az alábbi módon készül:
3. Reszeljük le a narancs héját, tegyük félre. Pucoljuk meg a narancsot, vágjuk apró kockákra, és botmixerrel pépesítsük. Adjuk hozzá a tejszínt, a vanília-aromát, a konyakot, a narancshéjat és a porcukrot, és turmixoljuk tovább. Végül forraljuk fel, és pár percig főzzük. Ezzel locsoljunk meg minden palacsintát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.