Az élesztőt 1 dl langyos, cukros vízben felfuttatjuk. Az élesztős folyadékot összekeverjük a liszttel, az olajjal, sóval. A tésztát kidolgozzuk, ha szükséges, adunk még hozzá vizet. Meleg helyen, letakarva 1 órát kelesztjük. A megtisztított pórét felkarikázzuk (a zöld részét is). A tésztát lepényformába nyomkodjuk. Ráhalmozzuk a pórékarikákat. Sóval, borssal, kakukkfűlevelekkel ízesítjük. Leöntjük a reszelt sajttal elkevert tejföllel és közepesen forró sütőbe toljuk. Kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.