Elkészítés: A zöldségféléket darabolás után vajon kevés ideig pároljuk. Borssal, fokhagymával és a provence-i fűszerkeverékkel ízesítjük.
A tejszínbe beletesszük a tojásokat, borsot és fűszerkeveréket, és együtt felverjük.
A sós omlós tésztát a hozzávalókból gyorsan összegyúrjuk, a tésztát kinyújtjuk, és egy pitetálba vagy hőálló lapos jénai tálba beletesszük, közepébe helyezzük a zöldséges tölteléket, és leöntjük a tejszínes-tojásos öntettel.
150 fokos sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.