Elkészítés: A hozzávalókból lassú tűzön húslevest főzünk. (Ennek módját itt nem részletezem.)
Amíg a leves készül, elkészítjük a majonézt. A tojássárgáját összekeverjük a mustárral, és először cseppenként, majd bátrabban adagolva az olajat, kevergetjük a majonézt. Jó kemény és fényes lesz, no meg szaporodik. :)
Ha elkészült a leves, leszűrjük, a szemes borsot kiszedjük, a zöldségeket hűlni hagyjuk. Vágódeszkán apró kockákra daraboljuk a hagymán kívül az összes zöldséget. Továbbá a csirkehúsból is aprítunk jól szétnyomkodva a szárnyából, nyakából, ahol nagyon finom a hús. Továbbá felaprítjuk, pici darabokra a csemegeuborkát is.
Veszünk egy nagy tálat, és az aprított zöldségeket, burgonyát, az uborkát a hússal és a majonézzel jól összekeverjük. Ha kell, sózzuk, ici-pici bors jöhet bele, és ha kell még, esetleg mustár.
Hűtőben pár órát hagyjuk összeérni az ízeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.