Elkészítése: A megtisztított, kockára vágott burgonyát forró vízben néhány percig főzzük, ügyelve arra, hogy ne puhuljon meg túlságosan. Levesszük a tűzről, a levéből másfél dl-ben feloldjuk a leveskockát. Óvatosan visszatesszük a burgonyakockákat a serpenyőbe, ráöntjük a húslevest. Hozzáadjuk a reszelt hagymát, a petrezselyem- és metélőhagyma-keveréket, lehűtjük, s néhány órát – legjobb, ha egész éjszakát – állni hagyjuk. Bő forró vízben, lefedett edényben megfőzzük a virsliket, amelyeket a tűzről levéve lecsurgatunk, majonézzel leöntött burgonyasalátára teszünk, a tálat csemegeuborkával díszítjük, amit úgy vágunk szeletekre, hogy a vége egyben maradjon, a szeleteket legyező alakura nyitjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.