Elkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, kiklopfoljuk és megsózzuk. A fügét megmossuk, leszárítjuk, négybe vágjuk. A fügedarabokat elosztjuk a hússzeleteken, feltekerjük, és fogvájóval megtűzzük.
A diós bundához a tejet a tojással és egy csipet sóval felverjük. A zsemlemorzsát összekeverjük a dióval. A húsokat bepanírozzuk, azaz lisztbe, a tejes tojásba és végül a zsemlemorzsás dióba forgatjuk.
A húst bő, forró olajban kisütjük. Konyhai papírtörlőre szedjük, leitatjuk a felesleges olajat. Ne felejtsük el eltávolítani a fogvájót!
A tekercseket kettévágva tálaljuk burgonyapürével, esetleg valamilyen kompótot is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.