Elkészítés: A káposztát leveleire szedjük, és kb. fél percre sós, forrásban lévő vízbe dobjuk. Mikor a káposztaleveleket kiszedtük, a forrázóvízbe citromkarikákat, egész borsot és babérlevelet teszünk.
A kaliforniai paprikákat vékony csíkokra vágjuk. A bazsalikomot felaprítjuk.
A tengeri halfiléket egy-egy olajjal megkent alufóliára fektetjük. Erre helyezzük a forrázott káposztaleveleket, a felszeletelt füstölt lazacot, a paprikacsíkokat és a friss bazsalikomot. Az alufóliát óvatosan feltekerjük, behajtogatjuk, és a halcsomagokat 15-20 percre a citromos forrázólébe helyezzük.
A vajat felolvasztjuk, és a közepes kockákra vágott lilahagymát pirítani kezdjük rajta. Sózzuk, borsozzuk, és kevés tejszínnel meglocsoljuk. Ezen a hagymás alapon pirítjuk meg a főtt, félbevágott újburgonyát.
Egy másik edényben megolvasztjuk a maradék vajat, és megfuttatjuk rajta a finomra vágott petrezselymet. Ezt összekeverjük a burgonyával, és ezzel a körettel tálaljuk a töltött halfilét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.