Előkészítés: A húst fél cm-es darabokra vágjuk, és grillrácson kicsit megfüstöljük. A narancs levét kifacsarjuk, a héját lereszeljük. A fügét megpuhítjuk a vajon.
Elkészítés: A szószhoz összekeverjük a narancs levét és héját, a mézet, a szójaszószt, az olajat és a gyömbért. A húsdarabokat nylonzacskóba tesszük, leöntjük a szósszal, és lezárva 2–4 órára hűvös helyre tesszük. A húst kivesszük a szószból, és csíkokra vágjuk (24 vagy 32 darabra). A fügét annyi darabra vágjuk szét, ahányra a húst. A húst és a fügét felváltva nyársakra tűzzük, majd grillen vagy sütőben grillprogramon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.