Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A füstölt sajtot kis kockákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük.
Elkészítés: Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, és 3-4 perc alatt megpirítjuk benne a fokhagymát. A maradék olajat is felforrósítjuk, és a zsemlemorzsát világosbarnára pirítjuk benne. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint puhára főzzük, és leszűrjük, lecsepegtetjük. Meghintjük őrölt borssal, a füstöltsajt-darabokkal, és a zsemlemorzsával. Rögtön tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 406 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.