Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A füstölt sajtot kis kockákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük.
Elkészítés: Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, és 3-4 perc alatt megpirítjuk benne a fokhagymát. A maradék olajat is felforrósítjuk, és a zsemlemorzsát világosbarnára pirítjuk benne. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint puhára főzzük, és leszűrjük, lecsepegtetjük. Meghintjük őrölt borssal, a füstöltsajt-darabokkal, és a zsemlemorzsával. Rögtön tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 406 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.