Előkészítés: A sárgabarackokat felezzük, eltávolítjuk a magokat. A nektarinokat is kimagozzuk, és a gyümölcsöt négy vagy hat darabra vágjuk. A sonkát felszeleteljük.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Felforrósítjuk az olajat, megsütjük benne a sonkaszeleteket. A sonkákat tűzálló tálba fektetjük, minden szelet sült sonkára teszünk a barackokból, majd sajttal beborítjuk. A sütőben addig sütjük, amíg a sajt szép piros lesz. A tetszőlegesen elkészített salátára tálaljuk. Ez az étel fogyasztható melegen és hidegen egyaránt.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag köret nélkül: 385 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.