Előkészítés: A sárgabarackokat felezzük, eltávolítjuk a magokat. A nektarinokat is kimagozzuk, és a gyümölcsöt négy vagy hat darabra vágjuk. A sonkát felszeleteljük.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Felforrósítjuk az olajat, megsütjük benne a sonkaszeleteket. A sonkákat tűzálló tálba fektetjük, minden szelet sült sonkára teszünk a barackokból, majd sajttal beborítjuk. A sütőben addig sütjük, amíg a sajt szép piros lesz. A tetszőlegesen elkészített salátára tálaljuk. Ez az étel fogyasztható melegen és hidegen egyaránt.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag köret nélkül: 385 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.