Elkészítés: A mellet felkockázzuk, füst ízű fűszersóval ízesítjük, és 1 evőkanál olívaolajjal összeforgatjuk.
A cukkinit megpucoljuk, felkockázzuk és gyros fűszerkeverékkel ízesítjük, 1 evőkanál olívaolajjal összeforgatjuk. A húst és a cukkinit is pácoljuk 1 órát.
Hőálló tálba tesszük a húst és a cukkinit, összeforgatjuk, és közepes hőmérsékleten lefedve sütjük. Kb. fél óra elteltével, ha már puhák, a tejfölt összekeverjük a liszttel, belereszeljük a füstölt sajtot, kicsi füstös fűszersót teszünk bele, és a húshoz keverjük.
Sült krumplival vagy párolt rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.