Elkészítés: A vizet a cukorral, csipet sóval, tiszta gézbe belekötött fűszerekkel forrni tesszük. Az almát megmossuk, nagyon vékonyan meghámozzuk, citrommal átkenjük. 4 cikkre vágjuk, a magházát gondosan eltávolítjuk. A cikkekbe vágott almát vékony szeletekre daraboljuk, és a forrásba lévő vízbe tesszük. A borízű alma hamar megpuhul, tehát amint az almát befőztük, azonnal elkészítjük tejjel és liszttel a habarást, és állandó keverés közben a leveshez szűrjük. Jól átforraljuk, ha kell, utólag ízesítjük. Belecsavarjuk a citrom levét, és egyszer átforraljuk. A levesből a fűszerzsákocskát eltávolítjuk, és a levest a tojással elkevert tejfölhöz adjuk. Jól lehűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.