Elkészítés: A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A csirkecombokat és a burgonyát külön-külön sózzuk és befűszerezzük.
2 sütőzsákba elosztjuk a burgonyát és a hagymát egyenlő arányban. Összerázzuk, majd ráteszünk 3-3 db befűszerezett csirkecombot. A zacskókat bekötjük, és villával több helyen megszurkáljuk. A zacskókat tepsire vagy sütőrácsra tesszük, és előmelegített sütőben 80-90 percig sütjük.
A combokat a hagymás burgonyával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.