Elkészítés: 1. A liszttel elkeverjük az őrölt paprikát, a majoránnát, a sót és a borsot.
2. Összezúzzuk a fokhagymát, és azt is hozzáadjuk a lisztes keverékhez.
3. Beleforgatjuk a csirkedarabokat, és egymás mellé rakosgatjuk egy jénai tálba.
4. A vöröshagymát felszeleteljük. A sajtot lereszeljük.
5. A fűszeres lisztbe bundázott húsra ráterítjük a vöröshagymát, rászórjuk a maradék lisztes keveréket és a reszelt sajtot.
6. A tejfölt elkeverjük az olajjal, és ráöntjük a csirkére.
7. Alufóliával befedjük, és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 40 percig pároljuk, majd levesszük a fóliát, és 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.