Előkészítés: Az egrest megtisztítjuk, megmossuk, villával több helyen megszurkáljuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük.
Elkészítés: Felforralunk fél liter ecetet a cukorral, belekeverjük az egrest, és addig főzzük, amíg a szemek szétdurrannak. Hozzáadjuk a fokhagymát, a mazsolát, a mustárt és egy csipet borsot. Még egyszer felforraljuk. Beleöntjük a maradék ecetet, az egrest üvegekbe szedjük, ráöntjük a levet, és azonnal lezárjuk. Fogyasztás előtt 6 hónapig állni hagyjuk. Sült húsokhoz kitűnő!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.